Dikker & Thijs hotel
Language:
Follow us:

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m zaterdag vanaf 17.30 uur
Zondag op aanvraag vanaf 25 personen

Prinsengracht 438
1017 KE Amsterdam
020 – 6250150

info@restaurantthijs.nl

  • Newsletter

  •  

     


    Menukaart

    thijs logo

    ❸ gangenmenu 34,50
    ❹ gangenmenu 42,50

    VOORGERECHTEN 11,50

    Tartaar van Rundersteak Gepekelde runderlende – truffelmayonaise – Parmezaanse kaas
    Carpaccio van Octopus Bitterbal van eendenlever – bereiding van wortel – kruidensalade
    Terrine van Konijn Iberico ham – knoflook crème – citroenketchup
    Ricotta van Geitenmelk Karnemelk Panna Cotta – kruidenwafel – pesto

    TUSSENGERECHTEN 13,50

    Kreeftenbisque Hollandse garnalen – zwarte olijfolie
    Kalfswang en Zwezerik Bloemkoolpuree– portjus – kruidenolie (als hoofdgerecht 20,00)

    HOOFDGERECHTEN

    Kalfsoester Gekarameliseerde witlof – compote van rode ui – truffel jus 22,00
    Griet op de graat Bospeenpuree – seizoensgroenten – saus van citroengras 22,00
    Gekonfijte Eendenbout Buikspek – hete bliksem van pastinaak – appelstroop jus 22,00
    Macaroni met Blauwe Schapenkaas Peer – walnoten 20,00

    NAGERECHTEN 9,50

    Kaasplateau van bourgondisch Lifestyle met vijgencompôte en notenbrood
    Glas Late bottled vintage port 2007 8,50
    Chocolade Torte – frambozen coulis
    Glas Moscatel Alvear    6,00
    Passievrucht cheesecake – limoncello chiboust
    Glas Pedro Ximenez Alvear
    6,00
    Griesmeelpudding – bosvruchtensaus – boerenjongensijs
    Glas Moscatel Alvear    6,00

    WIJNARRANGEMENT        ❸ gangen 19,50 p.p.      ❹ gangen 26.- p.p.


       2011 Thijs Restaurant | All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Disclaimers | Privacy Created by Dutch Grafix