Dikker & Thijs hotel
Language:
Follow us:

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m zaterdag vanaf 17.30 uur
Zondag op aanvraag vanaf 25 personen

Prinsengracht 438
1017 KE Amsterdam
020 – 6250150

info@restaurantthijs.nl

  • Newsletter

  •  

     


    Menukaart

    thijs logo

    ❸ gangenmenu 34,50
    ❹ gangenmenu 42,50

    VOORGERECHTEN 11,50

    Rundersukade Rilette amandelen -  truffelaardappelen -  chutney

    Zalmterrine krokante gamba’s –  romesco salsa

    Geitenkaasmousse oerbieten – walnoten – balsamico siroop

    TUSSENGERECHTEN 13,50

    Pompoensoep kokos – pompoenpitten

    Kalfswang en Zwezerik knolselderij – portjus – kruidenolie (als hoofdgerecht 20,00)

    HOOFDGERECHTEN

    Rundersteak broccolischeut – Koningsboleet – aardappelterrine 22,00

    Kabeljauw aardpeer – mini lof – grapefruitjus 22,00

    Eendenfilet zoete aardappel – Enoki paddestoelen – Szechuanpeper jus 22,00

    Ravioli bospaddenstoelen – truffel porcinisaus – Parmezaanse kaas 20,00

    NAGERECHTEN 9,50

    Kaasplateau van bourgondisch Lifestyle met vijgencompôte en notenbrood
    Glas Late bottled vintage port 2007
    8,50

    Chocolade Torte – speculaas crème

    Glas Moscatel Alvear    6,00

    Crème brulee – vanille ijs

    Glas Pedro Ximenez Alvear
    6,00

    Appelkruimel – kaneelijs

    Glas Moscatel Alvear                            6,00

    WIJNARRANGEMENT        ❸ gangen 17,50 p.p.      ❹ gangen 22,50 p.p.


       2011 Thijs Restaurant | All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Disclaimers | Privacy Created by Dutch Grafix